Milan Miladinović

Pčelarsko domaćinstvo Miladinović, tradicionalno nudi visoko-kvalitetne pčelinje proizvode koji potiču iz netaknute prirode Homoljskih planina. Naši proizvodi uneće u Vaše domove svežinu rosnih planinskih jutara, opojne mirise gorskog bilja, dah čistih homoljskih vetrova.Proizvodi Pčelarskog domaćinstva Miladinović daće Vam zdravlje i snagu, koje nosi u sebi još samo nedirnuta i nezagađena priroda. 065/8945-789

Karolina Miladinović

Bagremov, livadski i šumski med sa Homoljskih planina proizvedeni u našoj porodici su garantovano prirodni, pa samim tim ne samo da su odlična hrana, već mogu biti i lek. Zahvaljujući svom sastavu, med je hrana koja najviše odgovara fiziološkim potrebama čovekovog organizma, Čuva zdravlje, a bolesnima pomaže da brže ozdrave.Koristite med kao hranu da ga ne biste koristili kao lek.

Ognjen Miladinović

Svakodnevni unos Homoljskog meda obezbeđuje bolji razvoj i napredak deteta i jača otpornost njegovog organizma prema infekcijama. Za decu, med predstavlja “gotovu” hranu, koja biva 100 odsto iskorišćena u organizmu. Med poboljšava varenje, uništava patogenu floru u crevima (zaustavlja proliv), sprečava nadimanje u crevima i pojavu grčeva, prekida povraćanje, deluje kao blagi laksativ (otklanja zatvor), izvor je vitamina i ugljenih hidrata.