Telefoni za narudžbine :

012/326-524

065/2333-458

065/89 45 789

Milana Ristića, 12300 Petrovac na Mlavi

 milan@homoljskimed.rs

 

Dragi prijatelji puno sreće i zdravlja vam iskreno žele Milan, Karolina, Borivoje, Radica, Ognjen, Iva, Dušanka i Dimitrije.

Bagremov, livadski i šumski med sa Homoljskih planina proizvedeni u našoj porodici su garantovano prirodni, pa samim tim ne samo da su odlična hrana, već mogu biti i lek. Zahvaljujući svom sastavu, med je hrana koja najviše odgovara fiziološkim potrebama čovekovog organizma, dečjeg pre svega • Čuva zdravlje, a bolesnima pomaže da brže ozdrave.

Dugogodišnje iskustvo u pčelarstvu i veliki broj zadovoljnih mušterija su najbolji dokaz našeg uspešnog rada i potpuna satisfakcija za našu porodicu.Sa velikim zadovoljstvom možemo konstatovati da je poslednjih godina vidno porastao broj korisnika pčelinjih proizvoda i konačno možemo reći da su naši ljudi odlučili da više pažnje posvete svom zdravlju.

Pčelarska porodica Miladinović se nalazi u gradiću Petrovcu na Mlavi koji leži na obali reke Mlave u koji su uvek rado svraćali i u njemu boravili velikani kao što su Đura Jakšić i Dragoljub Milosavljević Gula.

”Koristite danas med kao hranu da ga sutra ne bi koristili kao lek”.

Proverite nas, mi smo tu zbog vašeg zdravlja !